Actueel

Er is nu subsidie voor energiebesparing

Wil jij jouw huis goed isoleren? Dan kun je gebruik maken van de subsidieregeling energiebesparing eigen huis (SEEH). Belangrijke voorwaarde is dat je minimaal twee maatregelen laat uitvoeren.

Lees verder

Agenda

Start met energiebesparing

do, 26 september

Donderdagavond 26 september organiseren wij in samenwerking met de gemeente een uitgebreide bijeenkomst "Start met energiebesparing" in het stadhuis.

Lees verder

Nieuws

Er is nu subsidie voor energiebesparing

di, 10 september

Wil jij jouw huis goed isoleren? Dan kun je gebruik maken van de subsidieregeling energiebesparing eigen huis (SEEH). Belangrijke voorwaarde is dat je minimaal twee…
Lees meer

De opbrengst van zonnepanelen

ma, 8 april

Zonnepanelen worden steeds populairder en je ziet ze overal om je heen, maar wat brengen ze op?
Lees meer

De gasprijs gaat in 2019 omhoog

ma, 10 december

Onze energierekening is aan het stijgen. En op 1 januari 2019 gaat de energiebelasting op gas weer omhoog. Dat betekent dat het nog interessanter is om je gasverbruik te…
Lees meer

Energierekening omhoog door gasprijs en…

do, 8 februari

De energierekening is sinds juli van dit jaar weer aan het stijgen. Voor een gemiddeld gezin valt de energierekening dit jaar zo’n 31 euro hoger uit. De oplossing?
Lees meer

Zonnepanelen blijven interessant!

di, 14 november

Het “groenste kabinet ooit” wil de salderingsregeling voor zonnepanelen afschaffen. Daarvoor in de plaats komt de “terugleversubsidie”. Wat betekent dit voor jou?
Lees meer

Nieuwsbrief

Het laatste duurzame nieuws over acties, subsidies en financiering.

Lees verder