Actueel

Zonnepanelen blijven interessant!

Het “groenste kabinet ooit” wil de salderingsregeling voor zonnepanelen afschaffen. Daarvoor in de plaats komt de “terugleversubsidie”. Wat betekent dit voor jou?

Lees verder

Agenda

Comfortabel naar aardgasvrij

do, 24 januari

Donderdagavond 24 januari organiseren wij in samenwerking met de gemeente een uitgebreide bijeenkomst "Comfortabel naar aardgasvrij" in het stadhuis.

Lees verder

Energiesafari

do, 31 januari

Wil je geen onnodige warmte verliezen in je woning? En wil je weten waar de warmte uit je woning lekt? Ga dan op 31 januari a.s. mee op energiesafari in je eigen buurt!

Lees verder

Nieuws

Gesloten 17 januari

ma, 7 januari

Bekijk hier wanneer we gesloten zijn.
Lees meer

Warmtepomp en CV-ketel, gaat dat samen?

ma, 7 januari

Waarom zou je kiezen voor een warmtepomp? En hoe zit dat als je al een nieuwe HR- ketel hebt? We leggen het je uit in deel drie van onze warmtepompserie!
Lees meer

De gasprijs gaat in 2019 omhoog

ma, 10 december

Onze energierekening is aan het stijgen. En op 1 januari 2019 gaat de energiebelasting op gas weer omhoog. Dat betekent dat het nog interessanter is om je gasverbruik te…
Lees meer

Hoeveel geluid maakt een warmtepomp?

do, 6 december

Hoeveel geluid maakt een warmtepomp en waar wordt een warmtepomp geplaatst? Kom het te weten in deel twee van onze warmtepompserie!
Lees meer

Wat is een warmtepomp?

ma, 12 november

Wat is een warmtepomp eigenlijk? En hoe werkt het precies? Wij leggen je alles uit over de warmtepomp in deel één van onze warmtepompserie!
Lees meer

Prinsjesdag 2018

do, 20 september

Op Prinsjesdag presenteerde het kabinet zijn plannen voor 2019. Hoewel we er allemaal op vooruit gaan, wordt het leven ook duurder, onder andere door een stijging van de…
Lees meer

Zonnepanelen op je dak? Dat is lekker harken!

ma, 9 juli

De eerste helft van dit jaar is in Nederland een recordhoeveelheid zonnestroom geoogst. Dankzij het prachtige voorjaar lag de opbrengst van zonnepanelen 13 procent hoger…
Lees meer

5 handige bespaartips voor de zomer

do, 5 juli

De zomer is in volle gang dus we gaan (hopelijk) genieten van het weer. Maar wist je ook dat je nu energie kan besparen?
Lees meer

Nieuwsbrief

Het laatste duurzame nieuws over acties, subsidies en financiering.

Lees verder