Energiesafari

Wat leuk dat je mee wilt lopen met deze energiesafari. Helaas kun je je hiervoor niet meer aanmelden. Houd onze website in de gaten voor de volgende energiesafari.

Wil je geen onnodige warmte verliezen in jouw woning? En wil je weten waar de warmte uit je woning lekt? Ga dan op 14 februari mee op energiesafari. De energiesafari is bedoelt voor particuliere woningeigenaren in Rokkeveen. Met het bedrijf 4HOME2 wandel je langs jouw huis en dat van andere deelnemers. Er worden warmtescans gemaakt van de woningen die zijn aangemeld. Op de warmtescan zie je goed waar de warmte lekt uit je huis. Met deze informatie kun je gericht maatregelen treffen om je woning energiezuiniger te maken.

Een van onze adviseurs zal aanwezig zijn om je ter plaatse antwoord te geven op eventuele vragen over het treffen van maatregelen om je huis te verduurzamen. Meewandelen tijdens de energiesafari is gratis. Wil je een warmtescan van de voorgevel dan betaal je een eigen bijdrage van € 10,- per woning. De gemeente geeft hier een subsidie voor van € 40,-. Wil je aanvullend een warmtescan hebben van de zij- en/of achtergevel dan zijn de kosten hiervan € 50,- per warmtescan. Betalen kan ter plaatse d.m.v. pin of contant aan 4HOME2.

Je ontvangt via de mail je warmtescan met uitleg en een energiezuinig advies op maat om je huis te verduurzamen.

Wil je aan ons doorgeven waar je een warmtescan van wilt hebben. Dit kan je doorgeven via de mail. Als er geen voorkeur wordt doorgegeven gaan wij er van uit dat je alleen meeloopt en kijkt.

Tijd: 20.00 uur
Plaats: parkeerplaats Florazoom en Zilverberkzoom

Aanmelden
Je kan je aanmelden tot en met 12 februari, zodat er vooraf een looproute gemaakt kan worden. Het maximum aantal deelnemers is 20 personen en vol is vol.

Meer informatie
Nu al nieuwsgierig naar de mogelijkheden om je woning te verduurzamen? Breng dan een bezoek aan Reimarkt aan de Dorpsstraat 163. Benieuwd wat je nu al kan doen? Doe dan de quickscan.

Ben jij erbij?

Meld je hier uiterlijk 12 februari aan