Start met energiebesparing

Door de stijgende energierekening en gasprijzen is nu hét moment om je gasverbruik aan te pakken. Verduurzaam je huis door deze maatregelen te nemen: zonnepanelen, warmtepomp, HR++ glas en muur-, bodem-, vloerisolatie.

Donderdagavond 23 mei organiseren wij in samenwerking met de gemeente een uitgebreide bijeenkomst “Start met energiebesparing” in het stadhuis. Deze bijeenkomst is speciaal voor jou als particuliere woningeigenaar in de wijk Seghwaert. De wijk is in twee delen gesplitst. Later volgt een informatiebijeenkomst voor een ander deel van de wijk. Het kan dus zijn dat bekenden van jou in Seghwaert geen brief ontvangen hebben; zij krijgen dan later een uitnodiging.

Datum: donderdagavond 23 mei
Tijd: inloop vanaf 19.45 uur – start 20.00 uur – einde 21.30 uur
Locatie: Stadhuis (ingang Engelandlaan 502), Raadzaal

Op deze avond word je geïnformeerd over de maatregelen die je kan toepassen om jouw woning te verduurzamen. Op deze avond zal Peter van Oppen van DEZo je informeren over het project Blok voor Blok, Seghwaert maakt vaart.

Nu al nieuwsgierig naar de mogelijkheden om je woning te verduurzamen? Doe dan de Quickscan en vraag het rapport op.

Mocht je na afloop nog vragen hebben, stel ze dan gerust. Hopelijk mogen wij je ontvangen op donderdagavond 23 mei.

Ben jij erbij?

Meld je hier aan voor donderdag 23 mei

  • Heb je op voorhand al vragen en wil je tijdens de bijeenkomst het antwoord op je vraag weten? Geef dan je vraag hieronder alvast door.